Det er den stille årstid for mig. Ikke så mange koncerter denne vinter. Hm, meget rart, egentlig. For det vil også sige: Masser af tid til at spille, øve, komponere, nyde, spise, leve, grine, få ideer samt at. . .  gå lidt i frø. Hehe. Det er dejligt at kunne fordybe sig i komposition igen! For tiden er jeg meget inspireret af Nordik Tree, et fantastisk band med Hans Kennemark, Arto Järvela og Timo Alakotila og jeg får skrevet en masse nye numre.

Og så er jeg i fuld gang med at blive involveret i det allerfriskeste fra folkemusik-fronten: den nye Folkemusiklinje på MGk Fyn! Omsider er der åbnet op for folkemusikelever på Musikalsk Grundkursus, det konservatorieforberedende kursus ved Odense Musikskole. Det er så glædeligt og så fedt, at jeg bliver helt rørt, og det er så godt for folkemusikmiljøet i det hele taget at der også i Odense nu bliver taget hånd om "fødekæden" (som det så flot hedder) indenfor denne vidunderlige genre! I første omgang står jeg bare for at sprede det gode budskab - det være hermed gjort!

Informationsmøde på Odense Musikskole den 16. januar kl 19.30.

Der er ansøgningsfrist den 1. februar.

Optagelsesprøverne finder sted 10.-12. april.

Bliver man optaget på MGK-FOLK, tilbydes folkemusikspecifik undervisning i flg fag: hovedfag, sammenspil, musikkundskab og desuden projekttimer i dans. Derudover har man fag med de rytmiske elever.

Find mere information på www.odensemusikskole.dk - eller kontakt mig ;)

 

Og derudover byder januar / februar også på ting som :

Det er sådan cirka hvad jeg render rundt og laver... -Kede mig får jeg nok ihvertfald ikke tid til! Life is good!

 

 

 


Nyheder

© Copyright 2008 | Kristine Heebøll | Kontakt: info@kristineheeboll.dk »