Sommerprojekter

Denne sommer, som jo allerede er halvvejs færdigbagt, byder på no´en dejlige projekter for mig:

Samarbejde med Jullie Hjetland, den fantastiske dansk-norske sangerinde. Trio Mio og Jullie skal lave et kort indslag i Operahuset til igangsparkningen af et internationalt korstævne, som hedder "World Symposium of choir music". 19. juli. Jullies hjemmeside.

Mini-tour i Tyskland med Trio Mio, hvor vi 1.-2.-3. august skal spille i Ekern, Südbrookmerland og Gelsenkirchen www.triomio.dk.

Montreal, here we come! Trio Mio optræder med tre koncerter ved den store La Grande Rencontre -festival i Canada 8.-10- august. Jeg har aldrig været på de længdegrader før, så det glæder jeg mig til. Og så får jeg også hørt Genticorum :), som spiller til samme event! Og jeg kan få øvet mit skraldefranske.

Søren Iversen er en god gammel ven af mig, som spiller violin - og det gør han rigtigt lækkert!! Jeg tror ikke vi har spillet sammen siden han var min lærer i 1994, men nu skal han spille et par numre med mig og Trio Mio på Cafe Ellegaard den 20/8 , og jeg kan næsten ikke vente.

Det Fynske Musikkonservatorium starter op igen i august, og jeg vender tilbage efter min barsel. Året bliver skudt igang med en temadag, hvor Kristian Koch underviser i sceneoptræden, og så ruller det ellers bare derudaf i 13 uger indtil jul.

Amfiscenen, Brandts Klædefabrik i Odense får også en lille visit, når Trio Mio runder scenen til en sensommer-eftermiddags-koncert den 24. august. -Skægt at stå på scenen, hvor man så mange gange har set openair-film i regnvejr.

Nyheder

© Copyright 2008 | Kristine Heebøll | Kontakt: info@kristineheeboll.dk »