Sommeren byder på....

Sommer 2011

Denne sommer byder på både koncerter, stævner, ølejr, festivaller og nye ideer!

Bl.a. er der en koncert på bedding med Trio Mio på det helt vidundelige sted, Cafe Ellegaard i Sønderjylland. Ren idyl med musik i kostalden!

Senere hen har jeg fået involveret mig i årets FUR ø-lejr, hvor musik, dans og indbegrebet af dansk sommer går hånd i hånd. Jeg glæder mig til at spille med ung&gl, høj&lav, tyk&tynd, fis&spas!

Og så er der jo EEETTTHHHNNNOOOO !!!!! Det er det fedeste at få mulighed for at arrangere denne fabelagtige lejr i Danmark, nu for andet år i træk. Det blive i Nordby på Fanø, og der bliver masser af live-optræden, dans, optog og nys knyttede venskaber på tværs af landegrænser!

Jeg popper da også lige kort op på danse-landsstævnet i Åbenrå og spiller et julebal (!?) med jesper Vinther.

Præstø Fjord  - - - er et skønt skønt sted, og at der også er kommet en festival/spilletræf/kald-det-hvad-du-vil-pyt-for-det-er-fedt er fuldstændig på bonus-siden!!! Jeg skal spille med Trio Mio og lave et samarbejde med danse-Henrik fra Stevns. Glæder mig!

Pyh, man bliver helt dejligt svedt af at tænke på alle de ting! Og derudover også lidt Tivoli, Testrup Højskole, folkemusikudvalget under WMD, Slesvigske vognsamling, opstart på kons, spil på gågaden m mine elever, Skagen festival + alle de bryllupper der skal til på sådan en sommer :)

Tjek min kalender for detaljerne!

Nyheder

© Copyright 2008 | Kristine Heebøll | Kontakt: info@kristineheeboll.dk »