Nu er alle træerne ved at give fortabt og smider bladene, og jeg napper liiiige et sidste heat inden barsel. Sidste uge bød på demo-indspilning med Trio Mio i Torben Sminges utroligt hyggelige og kompetente nærvær. Så vi er klar med materiale til at booke næste forår og sommer op med nye koncerter :) Musikken bliver offentliggjort på trio mios ny facebookside i uge 42. Stay tuned!

I går underholdt jeg ved åbningen af Odense Foto Triennale sammen med Jens Ulvsand. Hyggeligt og pænt internationalt med fede fotokunstnere fra hele verden! (Og go´ buffet ;))

Og den 19. + 20. oktober spiller vi vores første offentlige koncerter i ny Trio Mio-setup med Peter Rosendal på tangenter.

Den 19. oktober på Metronomen på Frederiksberg og den 20. oktober på Mimeteatret i Odense. Begge dage kl 20.00, og begge dage med opvarmnings-sæt fra den lækre duo Ulvsand/Hjetland.

Derudover har vi lavet aftale med Marginal om at få skruet musikvideo sammen til trio mio musikken! Det blir dælme spændende!

Til allerallerallersidst, som en slags rosin i en vis ende : Den 1. november, er der en lille verdenssensation i form af lanceringen af spritny trio med Nicolaj Wamberg og Hal Parfit-Murray. Vi spiller en dobbeltkoncert med Basco i Viborg Musiksal. 

Og så er der ikke mere tilbage i år end at vente på lille ny.... !

 

Nyheder

© Copyright 2008 | Kristine Heebøll | Kontakt: info@kristineheeboll.dk »