Trio Mio sætter næsen i retning mod Scweiz og skal spille en koncert ved årets Nordklang Festival. Det bliver spændende, og vi glæder os til at præsentere en masse nye numre for et helt nyt publikum! Det er lørdag den 20. februar kl 20.00 på Kellerbühne.

Desforuden er vi i gang med at indspille nyt album i Soundscape studiet i KBH. Det er så fedt at arbejde i studiet med en overdrevet god tekniker, Louise Nipper. Pladen kommer på gaden i forsommeren, JIHA!

Men inden da er der gang i det årlige folkemusikstævne for unge, ROD, hvor jeg er så heldig at skulle være med som instruktør. Det bliver en fest strakt over 6 dagen med bare musik, musik, musik, musik og mere musik.

Maj måned byder bl.a. på DM i folkedans, hvor Heebøll-Vinther Duo skal væe musikalsk underlægning for en masse skønne dansere. Og om aftenen spiller vi op til bal.

Og så har jeg jo  stadig en finger med i spillet til de månedlige polkacafeer i Rosenbækhuset i Odense. Den første onsdag hver måned optræder konservatoriets folkemusikstuderende som baldirigenter. Der kan danses så det driver.

Og ellers er der strøet koncerter med løs hånd ud over hele foråret / sommeren. Se Kalenderen.

PS: Og der er højskolekursus på Vestjyllands Højskole med Trio Mio 26.juni-1.juli.

PPS: Og der er det første ETHNO-DENMARK på trapperne.... 26-31. juli. Mere information følger.

Nyheder

© Copyright 2008 | Kristine Heebøll | Kontakt: info@kristineheeboll.dk »