Efterår 2008

Strygekvartet / samarbejde med Hal Parfitt-Murray - det har jeg længe drømt om at gøre til en realitet, idet han er en gudsbenådet violinist og enormt spændende komponist og arrangør! Og nu, søndag den 21. september slår vi dørene op for en intimkoncert med vores strygekvartetter, som alle er i kammerfolk-stilen. Det er på Fyrtøjets Cafe i Odense kl 16.30. Der er begrænsede pladser, så send mig en mail, hvis du vil komme og lytte. Udover Hal og jeg spiller også Mette Spang-Hanssen og Ditte Fromseier Mortensen.

Atter gang i FOLKBITS. Baltoppen i Ballerup den 23. september. Og Hansted i Svendborg den 9. december. Hør smagsprøver af Folkbits her.

Trio Mio & Rune T. Kidde blev afprøvet i Strib sidste vinter, og viste sig at være en ide, der virkelig holder vand! Så vi entrer scenen igen, dels på Jazzhus Dexter 2. oktober, dels på RoFolk Festivalen 4. oktober. 

Det Fynske Musikkonservatorium er startet op igen, og vi arbejder benhårdt, alle mine kompositions- og arangementsstuderende! Og det er en fryd at høre alle de ting der bobler i de her dejlige musikere. www.dfm.dk

ANMELDT I USA.... Og så glæder jeg mig til stadighed over gode anmeldelser af min soloplade, f.eks. fra amerikanske SingOut, som skriver: "What this album confirms is that Heebøll is a spectacularly accomplished composer, with a lot to say and a real gift for an infectious tune that´s influenced by folk music. (....) Heebøll´s solo album i something to demand - dressed for pleasure, not to kill"

Nyheder

© Copyright 2008 | Kristine Heebøll | Kontakt: info@kristineheeboll.dk »